Vi vender tilbage i 2016


Struer Racing Festival blev ét af årets store events i Struer. Arrangøren bag har store planer for næste års racershow i Struer, der bliver større og endnu mere spændende end debuten.

At hele arrangementet gik fra skitse til udført event på kun to måneder var der næppe mange der opdagede på selve dagen. I det store hele var Struer Racing Festival 2015 en stor succes, og det har været en stor motivation til at gøre næste års arrangement til noget endnu større og bedre.

– Da jeg forelagde idéen for mine nærmeste sparringspartnere, gik det pludselig stærkt med at sætte ting i gang, fortæller det lokale Le Mans-håb, racerkøreren Morten Dons, der fik idéen til Struer Racing Festival tilbage i 2014.

– At det blev en succes har kun gjort at vi skal arbejde endnu hårdere på at skabe nogle helt unikke rammer og oplevelser i 2016. Vi har fået mange tanker og forslag fra besøgende, udstillere og deltagere, og kombineret med vores egne planer og idéer, er der lagt i kakkelovnen til endnu en fantastisk dag til sommer.

 

Sæbekasseløb, koncert – og VIP

Flere 2016-tiltag var allerede på tegnebrættet til dette års arrangement, men den stramme tidsplan og begrænsede økonomi betød at nogle gode idéer måtte udsættes.

Blandt de tiltag, som er lagt fast for det kommende års festival er et sæbekasseløb for børn og unge, der i hjemmebyggede “rugbrødsracere” kommer til at konkurrere om en flot præmie. For de lidt ældre forlænges festen til ud på aftenen med en koncert på havnearealet. Hvem der skal stå for det musikalske indslag er endnu ukendt.

– Min drøm er at skabe et arrangement her i min fødeby, som kan tiltrække bil- og motorsportsentusiaster fra hele Europa. At vi udvider alle de oktanfyldte aktiviteter med koncert om aftenen kan kun være med til at skabe en endnu bedre stemning.

Også for de erhvervsdrivende bliver der gjort et større stykke arbejde i 2016. Blandt andet vil der blive opstillet VIP-telte som er velegnede til firmafester og andre arrangementer.

– Vi har en del ting i støbeskeen, som vil blive meldt ud i løbet af årets første måneder. Sikkert er det at hvis dette års Struer Racing Festival var en stor dag – så bare vent og se næste år!

Datoen for Struer Racing Festival er også fastlagt: 20. august.

 

Om Struer Racing Festival

Arrangeret af Struers Le Mans-håb, racerkøreren Morten Dons, fandt den første udgave af Struer Racing Festival sted den 22. august 2015. Med biludstilling i gågaden og en blanding af sportsvogne og fuldblods racerbiler der gav high-speed-køreture på et afspærret havneareal, var handelsbyen for en dag omdannet til et motor-mekka med spændende biler og uforglemmelige oplevelser.

Når festivalen for anden gang bliver afviklet i 2016, bliver det med et endnu større udvalg af aktiviteter og med underholdning for børn og voksne.