Optakt


Struer Racing Festival kom egentlig første gang på tegnebrættet i foråret 2014. Det var i et meget tidlig morgenfly på vej til England, for at køre British GT den weekend. Det blev til en masse brainstorm og der blev skrevet en helt del idéer og tanker ned. Jeg arbejdede lidt videre med projektet, men følte ikke at tiden var der til at gøre det ordenligt og det blev derfor lagt i skuffen igen, for at blive gemt til senere.

I efteråret til et netværksmøde i MD Business Club, kom idéen så pludselig frem igen. En af de erhvervsdrivende fra byen foreslog at lave gokart race i gaderne, hvor virksomheder så kunne dyste mod hinanden. Der var stor opbakning til idéen og et par stykker meldte sig på banen, for at være en del af styregruppen i projektet.

Nu er vi kommet så langt at projektet bliver en realitet, hvor både Struer Kommune og flere lokale virksomheder allerede har hjulpet med at støtte op om arrangementet. Nu ser vi kun frem til at få din opbakning, så vi alle kan gøre Struer Racing Festival til en kæmpe, og forhåbentlig tilbagevendende, succes!