Gokart


Kører du dagens hurtigste tid?

Dette bliver uden tvivl et af Struer Racing Festivals helt store højdepunkter. Vi forventer at rigtigt mange tilskuere vil samles for at se det spændende ræs om eftermiddagen og
for at heppe på deres yndlingshold.

Om formiddagen vil der være mulighed for at købe 10 minutters ture, hvor man kan prøve racertalentet af. Inden man bliver lukket ud på banen, vil der naturligvis være grundig instruktion og man skal opfylde krav om både min. højde på 150 cm og min. alder 16 år. De hurtigste omgangstider vil blive noteret og skrevet på “High Score” listen, og når dagen er omme vil de 3 hurtigste tider vinde flotte præmier!

Over middag vil banen blive brugt til en stor firmaturnering, hvor 10 hold á 4 personer vil duellere mod hinanden, om at kvalificere sig til den afgørende finale! Eftermiddagen vil byde på hele 25 heats og i bedste speedway-stil vil hvert heat blive kort og intenst, så der hele tiden kommer nye kørere på banen. Der vil til slut være præmier og pokaler til de 3 bedste i finalen, samt til de 3 bedste hold, og vinderne vil blive kronet med titlen som vinder af Struer Kart Grand Prix 2016.