Gågaden fyldes med hestekræfter


Lørdag d. 22. august fyres der op for Struer Racing Festival – et nyt arrangement i Struer. Der har ikke været langt fra idé til handling, og alligevel har der været stor opbakning fra mange forskellige udstillere, som kommer og viser deres spændende biler frem. 
 
– Det er super dejligt at se så mange bakker op omkring arrangementet ved at komme og udstille deres bil, fortæller det lokale Le Mans-håb, Morten Dons, som står bag projektet. 
 
– Vi har folk som kommer helt fra Viborg og også mange fra andre steder i regionen, så det håber jeg kan være med til at trække folk til Struer til en spændende dag med flotte biler og sjove aktiviteter.
 
Der kommer til at være udstillet meget forskelligt, som f.eks. amerikanerbiler, nye og ældre sportsvogne, showbiler, racerbiler og helt moderne biler med den nyeste, spændende teknologi. Der skulle derfor gerne være noget for en hver smag at komme og kigge på og opleve. Sammen de “store” biler kommer der også 1:14 modellastbiler som udstilling, hvor Thyholm RC vil være til stede og vise dem frem. 
 
Udover biludstilling kommer der også til at være fart over feltet på lystbådehavnen. Her bliver der nemlig bygget en gokartbane, hvor man om formiddagen vil kunne konkurrere om at blive Struers hurtigste gokartkører. I løbet af eftermiddagen afholdes Struer Grand Prix, som er en firmaturnering for lokale virksomheder. Hvem er i virkeligheden Struers hurtigste virksomhed, når hjelmene kommer på?
 
– Vi har stadig enkelte hold ledige, så hvis du har en virksomhed som skal have god, lokal markedsføring og en oplevelse udover det sædvanlige, så skynd dig at reservere en af de sidste pladser!
 
Tag en tur i Ferrari, Porsche og McLaren
 
I forbindelse med Struer Racing Festival bliver det også muligt at købe sig til en tur i en række spændende sports- og racerbiler. På en særligt udvalgt bane bliver det muligt at opleve accelerationen og vejgrebet i nogle af tidens mest eksotiske biler.
 
Allerede nu er der tilmeldt en Ferrari 458, flere Porscher, en Audi R8 og en original VW Motorsport Golf 2 – blot for at nævne nogle af bilerne, som holder klar. Helt ekstraordinært kommer der også en meget sjælden McLaren MP4-12C Spider til byen. En bil som der kun findes ganske få af i Danmark! På ventelisten er der også andre meget potente sportsvogne, som du kan læse mere om på hjemmesiden, der løbene opdateres.
 
Struer Racing Festival for børn
 
Udover de mange spændende biler at kigge på, vil der også blive lavet aktiviteter for børn. På Rådhuspladsen bliver der bygget en mooncar-bane, hvor der vil være mulighed for sjov og leg. Der arbejdes ligeledes på flere aktiviteter for børn, som forventes fastlagt om kort tid.
 
Følg med i nyheder omkring arrangementet på facebook – Struer Racing Festival eller her på hjemmesiden www.struerracingfestival.dk